۴/۳۰/۹۹

 

نشریه: حمایت پاسداران از تروریست‌های سومالی


فارین پالیسی نوشت: «سپاه پاسداران به منظور حمله به نیروهای آمریکایی در سومالی از شبه‌نظامیان الشباب حمایت مالی و تسلیحاتی می‌کند».

نشریه فارین پالیسی به نقل از مقام‌های ارشد دولت سومالی و مقام‌های امنیتی گزارش داد که سپاه پاسداران با حمایت مالی و تسلیحاتی از شبه‌نظامیان الشباب، از این گروه برای بی‌ثبات‌سازی شاخ آفریقا و حمله به نیروهای آمریکایی و دیگر نیروهای خارجی در سومالی و منطقه استفاده می‌کند.

فارین پالیسی، نوشته است که سپاه پاسداران روابط مخفیانه‌ای با گروه تروریستی الشباب مستقر در سومالی برقرار کرده است و این گروه تروریستی به سبب حملات خود در شاخ آفریقا شناخته شده است. به گفته مقامات ارشد دولتی و امنیتی سومالی و بر اساس اطلاعات امنیتی، تهران از الشباب برای حمله به ارتش آمریکا و دیگر نیروهای خارجی در سومالی و منطقه استفاده می‌کند.

این نشریه می‌افزاید: «سپاه پاسداران، شبکه‌ای از نیروهای نیابتی در سومالی تشکیل داده است و از واسطه‌ها برای حمایت مالی و تسلیحاتی از گروه‌هایی خشن و افراطی برای مقابله با نفوذ ایالات متحده و کشورهای خلیج فارس استفاده می کند. از جمله این اقدامات، انتقال تسلیحات به شبه نظامیان حوثی در یمن است که رژیم ایران آن را از طریق سومالی انجام می‌‌دهد».

فارین پالیسی نوشته است: «فعالیت‌های حکومت ایران در قاره آفریقا موضوع تازه‌ای نیست. این رژیم، طی چند دهه گذشته، با استفاده از گروه‌های مذهبی و اطلاعاتی، به انجام تبلیغات گسترده و تاثیرگذار در آفریقا اقدام کرده‌ است که اعطای بورس تحصیلی برای مقابله با نفوذ کشورهای حوزه خلیج فارس، از حمله این اقدامات است».

حکومت ایران برای شماری از آفریقایی‌ها امکان تحصیل در مراکز مذهبی شیعه از جمله در قم را فراهم کرده است تا پس از تحصیل به کشورهای خود بازگردند و به شکل مستقیم و غیرمستقیم اهداف اطلاعاتی تهران را در منطقه دنبال کنند.

به گفته مقام‌های سومالی، سپاه پاسداران ابزار اصلی حضور حکومت ایران در سومالی است و نیروی قدس، شاخه برون مرزی سپاه پاسداران، با گروه‌های افراطی و شبکه‌های جنایتکار در سومالی ارتباط دارد.

جمهوری اسلامی با حزب الله در مخمصه افتاده است

صدها نماینده و شخصیت سیاسی از اتحادیه اروپا خواسته‌اند که با تروریستی خواندن حزب‌الله فعالیت آن را ممنوع کند. آنها حزب‌الله را “مرگبارترین افزار حکومت ایران” دانسته‌اند که میان فعالیت سیاسی و عملیات نظامی آن تفاوتی نیست.

۲۳۶ نماینده پارلمان‌های اروپا و آمریکا در نامه‌ای سرگشاده به اتحادیه اروپا، از آن خواسته‌اند که گروه شبه‌نظامی حزب‌الله لبنان را در سراسر قلمرو خود ممنوع اعلام کند.

قانون‌گذاران در نامه‌ای که جمعه (۱۷ ژوئیه) به مسئولان اتحادیه اروپا ارسال شد، حزب‌الله را “مرگبارترین افزار حکومت ایران” دانسته‌اند که “ایدئولوژی خشونت‌گرا و ضدیهودی آن جوامع چندصدایی ما را مسموم می‌کند”.

قانون‌گذاران در نامه خود گفته‌اند که ممنوع شدن بازوی نظامی حزب‌الله کافی نیست، زیرا میان بدنه سیاسی و بازوی نظامی این جریان هیچ تفاوتی وجود ندارد. به دنبال یک عملیات انتحاری در بلغارستان در ۲۰۱۲ که به مرگ شش نفر انجامید، اتحادیه اروپا “بازوی نظامی حزب‌الله” را ممنوع اعلام کرد.

امضاکنندگان نامه به همکاری حزب‌الله با رژیم بشار اسد اشاره کرده و گفته‌اند که این “سازمان تا دندان مسلح” قطعنامه‌های شورای امنیت را نقض کرده و برای پیکارجویان شیعه در یمن و عراق اسلحه ارسال می‌کند.

نامه همچنین تأکید دارد که حزب‌الله به ویژه خطری بزرگ برای اسرائیل است و “حدود ۱۵۰ هزار موشک مخفی کرده است که اسرائیل را هدف گرفته‌اند”.

به گفته امضاکنندگان با هدایت و دستور حزب‌الله بود که در سال ۲۰۱۲ طی حمله به یک اتوبوس در بلغارستان شش نفر، پنج توریست اسرائیلی و راننده بلغار آنها، به قتل رسیدند. همچنین در جریان بمب‌گذاری در مرکز یهودیان (آمیا) در بوئنس‌آیرس (آرژانتین) دهها نفر جان باختند.

به گزارش دویچه وله، آلمان فدرال در آوریل گذشته هرگونه فعالیت حزب‌الله را در قلمرو این کشور به طور کامل ممنوع اعلام کرد.

تروریسم، تروریسم است و استثنایی نمی‌توان قائل شد

مجله پارلمان بریتانیا طی مقاله‌ ای با عنوان «تروریسم، تروریسم است و استثنایی نمی‌توان قائل شد» نوشت: زمان آن است که اتحادیه اروپا فرق قائل شدن بین به‌اصطلاح بال سیاسی و نظامی حزب‌الله لبنان را خاتمه دهد و تمامیت این سازمان را غیرقانونی اعلام کند. گنجاندن حزب‌الله در لیست تروریستی از سوی آلمان یک گام قابل توجه علیه تروریسم و اقدامات رژیم ایران بود.

این منبع نوشت: حزب‌الله یک عامل بی‌ثباتی در لبنان است چون به‌عنوان یک نیروی نیابتی رژیم ایران در لبنان دولتی در دولت ایجاد کرده است. نام حزب‌الله طی سال‌ها با ترور و جنایت و تهدید قابل توجه امنیتی عجین بوده است. زمان آن است که تمامیت این گروه تحت امر رژیم ایران تروریستی اعلام شود و رسما توسط اتحادیه اروپا نامگذاری کردد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

برای مبارزه با تبعیض جنسیتی در ایران، تغییرات ساختاری لازم است https://www.iranrights.org/fa/newslette