خبرگزاری هرانا – روز چهارشنبه ۲۶ آذر، حکم یک زندانی که پیشتر از بابت اتهام “مفسد فی الارض” به اعدام محکوم شده بود، در زندان رجایی شهر کرج به اجرا درآمد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، به نقل از رکنا، روز چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۹، یک زندانی در زندان رجایی شهر کرج اعدام شد.
بر اساس این گزارش، اویل دی سال ۹۷ بود که مرد ناشناسی زنگ خانه ای را در تهران به صدا در آورد و وقتی صدای کودکی را پشت آیفون بود را شنید خودش را دوست پدرش معرفی کرد و به بهانه دادن پول از دختربچه خواست تا در خانه را باز کند. دختربچه که به حرفهای این مرد اعتماد کرده بود در خانه را باز کرد و مرد وقتی وارد خانه شد پس از آزار و اذیت دختر بچه اقدام به سرقت از داخل خانه کرد و پا به فرار گذاشت.
با اعلام این خبر به پلیس تحقیقات در اداره پلیس آگاهی تهران آغاز شد و مشخص شد متهم ۳۲ ساله ۲۰ پسر،دختر و زن را به این بهانه هدف آزار و اذیت قرار داده و سپس دست به سرقت زده است که ردیابی های پلیسی با اقدامات فنی و اطلاعاتی به متهم جوانی به نام امیر رسید و در عملیاتی این متهم را دستگیر شد.
بازپرس دشتبان از شعبه دهم دادسرای امور جنایی تهران پس از بررسی پرونده و به خاطر تعدد جرایم متهم، کیفرخواست پرونده این متهم را به اتهام “مفسد فی الارض” صادر کرد. سپس متهم جوان به دادگاه انقلاب تهران منتقل و محاکمه شد.
متهم این پرونده توسط دادگاه انقلاب به اعدام محکوم شد. به دنبال تایید حکم صادره از سوی دیوان عالی کشور، این پرونده برای اجرای حکم اعدام به دادسرای امور جنایی تهران ارجاع شد.
نهایتا حکم اعدام این زندانی روز چهارشنبه ۲۶ آذر سال جاری، در زندان رجایی شهر به اجرا درآمد.
روز چهارشنبه همزمان با این زندانی حکم اعدام دستکم سه زندانی دیگر که پیشتر در پرونده هایی جداگانه از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بودند، در زندان رجایی شهر کرج به اجرا درآمد.
بنابر گزارش نهادهای بینالمللی، ایران به تناسب سرانه جمعیت و میزان اعدام، رتبه نخست اعدام شهروندان خود در دنیا را دارد.
بر اساس گزارش مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران در دوره یکساله (۱۰ اکتبر ۲۰۱۹ تا ۸ اکتبر ۲۰۲۰) دستکم ۲۵۶ شهروند اعدام شدند و ۹۶ تن دیگر به اعدام محکوم شدند. از جمله اعدام شدگان باید به اعدام ۲ کودک-مجرم اشاره کرد و همینطور به محل اجرای ۲ حکم اعدام که در ملا عام بوده است.
بنا بر همین گزارش ۷۷ درصد اعدام های صورت گرفته در ایران توسط دولت یا نهاد قضایی اطلاع رسانی نمیشوند که نهادهای حقوق بشری اصطلاحا آن را اعدام “مخفیانه” میخوانند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر