۱۲/۱۰/۹۹
گزارشی در خصوص تلف شدن ماهی های فراوانی در ساحل شهرستان عسلویه پایتخت انرژی ایران منتشر شد که دلیل اصلی آن آلایندگی و نشت لولههای نفتی عنوان شده است. درپی این خبر نظرات متفاوتی توسط دستگاه های متولی منتشر شد و همچنان بررسی ها ادامه دارد.
آنچه در این مورد می توان بر آن تأکید کرد آلودگی دریا به عنوان زیستگاه اصلی انواع آبزیان خصوصا ماهی ها است. تلف شدن آبزیان در سواحل عسلویه و آلودگی آب دریا مسئله ای نیست که برای اولین بار اتفاق افتاده باشد. نکته قابل توجه این است که تاکنون هیچ یک از مسئولان پارس جنوبی در این زمینه پاسخگو نبوده اند و شواهد نشان می دهد که اراده ای نیز برای جلوگیری از نسل کشی آبزیان، خصوصا ماهیان وجود ندارد.
كنوانسيون حفاظت از گونه هاى وحشى
کانون دفاع از حقوق بشر در ایران
#vvmiran
آخرین خبرها از درگیری سپاه پاسداران با سوختبران بلوچ:
تا این لحظه اجساد دستکم ۹ سوختبر شناسایی شده است
در پی تیراندازی مستقیم نیروهای سپاه پاسداران در مرز منطقه بَمپُشت شهرستان سراوان دستکم ۹ سوختبر کشته شده و تعدادی مجروح شدند.
اهداف سند ٢٠٣٠ يونسكو
هدف ٣- تضمين زندگى توأم با سلامت و ترويج رفاه براى همه
هدف ٨-حمايت از اشتغال شرافتمندانه،خدمات كوچك و متوسط،كارآفرينى و كاهش بيكارى
مواد اعلاميه جهانى حقوق بشر:
ماده ۳-حق حیات برای همه
ماده ٨-رعايت حقوق انسانى توسط قانون
ماده ٢٢-حق امنيت اجتماعى،فرهنگى و مالى
ماده ٢٣-حق امنيت شغلى
مشهد: گرانی، بیکاری و فقر طوری شدت یافته که در سال گذشته حدود ۲۱۰۰ زحمتکش دست به خودکشی زده اند. جمعی از شهروندان برای به اگاهی رساندن وضعیت حاد این زحمتکشان این نمادها را روی پلها زده تا مسئولان بدانند که خون تک تک انها بر گردن انهاست.
اهداف_سند_۲۰۳۰_یونسکو
هدف_۳- تضمین زندگی توأم با سلامت و ترویج رفاه برای همه
هدف_۸-حمایت از اشتغال شرافتمندانه، کارآفرینی، خدمات کوچک و متوسط و کاهش بیکاری
مواد اعلامیه جهانی حقوق بشر
ماده_۳- حق حیات برای همه
ماده_۸-رعایت حقوق انسانی توسط قانون
ماده_۲۲-حق امنیت اجتماعی فرهنگی و مالی
ماده_۲۳-حق امنیت شغلی
کانون دفاع از حقوق بشر در ایران
#vvmiran
دو شهروند کرد به نامهای عبدالله نادری و عثمان نادری فرزندان مارف اهل شهرستان پیرانشهر بر اثر شلیک مستقیم نیروهای سپاه پاسداران جان خود را از دست دادند.
اهداف سند ۲۰۳۰ یونسکو
هدف ۱- پایان دادن به فقر در تمامی اشکال آن در همه جا.
هدف ۳- تضمین زندگی سالم و ترویج رفاه برای همه در تمام سنین.
هدف ١٦- ترویج جوامع صلح طلب و فراگیر برای توسعه پایدار، دسترسی به عدالت برای همه و ایجاد نهادهای موثر، پاسخگو و فراگیر در تمام سطوح
مواد اعلامیه جهانی حقوق بشر
ماده ۸- رعایت حقوق انسانی توسط قانون
ماده ٩-عدم توقيف، حبس يا تبعيد غيرقانونى
ماده ۲۵- حق خوراک و مسکن و مراقبتهای طبی و خدمات لازم اجتماعی برای همه
کانون دفاع از حقوق بشر در ایران
#vvmiran
یک متهم زن در تهران از بابت اتهام قتل توسط دادگاه کیفری این شهر به اعدام محکوم شد. حکم اعدام این زن میانسال در حالی صادر شده که پزشکی قانونی اختلالات روانی او را تایید کرده است. همچنین هشت زندانی در استانهای یزد، کردستان، فارس، خوزستان و اصفهان که پیشتر در پروندههای جداگانه از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بودند، با گذشت و یا کسب رضایت اولیای دم، از چوبه دار رهایی یافتند.
اهداف سند ٢٠٣٠ يونسكو
هدف ١٦- ترویج جوامع صلح طلب و فراگیر برای توسعه پایدار، دسترسی به عدالت برای همه و ایجاد نهادهای موثر، پاسخگو و فراگیر در تمام سطوح
مواد اعلامیه جهانی حقوق بشر
ماده ۳-حق حیات برای همه
كانون دفاع از حقوق بشر در ايران
فرزین رضایی روشن زندانی سیاسی محبوس در بند هشت سالن اوین که در حال سپری کردن محکومیت چهار ساله خود میباشد بدلیل دردهای شدید ناشی از حملات عصبی و با استناد به نامه پزشکی قانونی قادر به تحمل حبس نمیباشد، ولی ضابطین قضایی و مسئولین زندان اوین با آزادی مشروط، پابند الکترونیکی و هر گونه راهکارهای قید شده موجود در قانون جزای اسلامی مخالفت کرده اند.
اهداف ۲۰۳۰ سند یونسکو
هدف ۳- تضمین زندگی سالم و ترویج رفاه برای همه در تمام سنین
هدف ١٦- ترويج جوامع صلح جو و دسترسى به عدالت براى همه و ايجاد نهادهاى مؤثر،پاسخگو و فراگير در تمام سطوح
مواد اعلامیه جهانی حقوق بشر
ماده ٨-رعايت حقوق انسانى توسط قانون
ماده ٩-عدم توقيف،حبس يا تبعيد غيرقانونى
ماده ١٠-حق محاكمه قانونى براى همه
ماده ۲۵- حق خوراک و مسکن و مراقبتهای طبی و خدمات لازم اجتماعی برای همه
حمزه درویش، زندانی سیاسی محبوس در زندان لاکان رشت برای دومین بار با انتشار نامهای سرگشاده خطاب به خامنهای ضمن جنایتکار خواندن وی، به تشریح گوشهای از جنایاتی که در حق او و دیگر زندانیان سیاسی در زندانها روا داشته میشود پرداخته است.
اهداف سند ۲۰۳۰ یونسکو
هدف۱۶- ترویج جوامع صلح طلب و فراگیر برای توسعه پایدار، دسترسی به عدالت برای همه و ایجاد نهادهای موثر، پاسخگو و فراگیر در تمام سطوح
مواد اعلامیه جهانی حقوق بشر
ماده۸- رعایت حقوق انسانی توسط قانون
ماده۹- عدم توقیف، حبس یا تبعید غیر قانونی
🎥 چرا جمهوری اسلامی با آشنایی زنان به حقوق اجتماعیشان مشکل دارد؟
احکام زندان دو فعال حقوق زنان که در تابستان ۹۷ در ایران بازداشت شده بودند، از سوی دادگاه تجدیدنظر قطعی اعلام شده است. تایید حکم هشت سال زندان برای هدی عمید و هفت سال زندان نجمه واحدی، که در زمینه برگزاری «کارگاههای آموزشی شروط عقد و ازدواج» فعالیت داشتند با واکنش کاربران در شبکههای اجتماعی همراه بود.
پیشتر گفتوگویی داشتهایم با شهلا شفیق، نویسنده و جامعهشناس و مهدیه گلرو، فعال در حوزه زنان.
📣 به نظر شما مشکل جمهوری اسلامی با کمپینهای اجتماعی و بالا رفتن آگاهی شهروندی به خصوص در حوزه زنان چیست؟
🔴 اعدام ۹ زندانی در زندان رجایی شهر کرج
سحرگاه چهارشنبه ۲۹ بهمن شش مرد و یک زن زندانی در زندان رجایی شهر کرج اعدام شدند. رضا خندان فعال حقوق بشر که درباره این اعدامها اطلاع رسانی کرده بود در یک خبر تکمیلی در توییترش نوشت که سه زندانی دیگر نیز به منظور اجرای حکم اعدام از فشافویه به رجایی شهر منتقل شدهاند که حکم دو تن از آنان اجرا شده است.
۱۲/۰۸/۹۹
مواد اعلامیه حقوق بشر ویرایش
مادهٔ ۱
تمام افراد بشر آزاد زاده شده و در حرمت و حقوق با هم برابرند. عقلانیت و وجدان به آنها ارزانی شده و لازم است تا با یکدیگر عادلانه و برادرانه رفتار کنند.
مادهٔ ۲
همهٔ انسانها بی هیچ تمایزی از هر سان که باشند، اعم از نژاد، رنگ، جنسیت، زبان، مذهب، عقاید سیاسی یا هر عقیدهٔ دیگری، خاستگاه اجتماعی و ملی، [وضعیت] دارایی، [محل] تولد یا در هر جایگاهی که باشند، سزاوار تمامی حقوق و آزادیهای مطرح در این «اعلامیه» اند. به علاوه، میان انسانها بر اساس جایگاه سیاسی، قلمرو قضایی و وضعیت بینالمللی مملکت یا سرزمینی که فرد به آن متعلق است، فارغ از اینکه سرزمین وی مستقل، تحت قیمومت، غیرخودمختار یا تحت هرگونه محدودیت در حق حاکمیت خود باشد، هیچ تمایزی وجود ندارد.
مادهٔ ۳
هر فردی سزاوار و محق به زندگی، آزادی و امنیت فردی است.
مادهٔ ۴
هیچ احدی نباید در بردگی یا بندگی نگاه داشته شود: بردگی و داد و ستد بردگان از هر نوع و به هر شکلی باید بازداشته شده و ممنوع شود.
مادهٔ ۵
هیچکس نباید مورد شکنجه یا بیرحمی و آزار، یا تحت مجازات غیرانسانی یا رفتاری قرارگیرد که منجر به تنزل مقام انسانی وی گردد.
مادهٔ ۶
هر انسانی سزاوار و محق است تا همهجا در برابر قانون به عنوان یک شخص به رسمیت شناخته شود.
مادهٔ ۷
همه در برابر قانون برابرند و همگان سزاوار آنند تا بدون هیچ تبعیضی بهطور برابر در پناه قانون باشند. همهٔ انسانها محق به پاسداری و حمایت در برابر هرگونه تبعیض که ناقض این «اعلامیه» است، میباشند. همه باید در برابر هر گونه عمل تحریکآمیزی که منجر به چنین تبعیضاتی شود، حفظ شوند.
مادهٔ ۸
هر انسانی سزاوار و محق به دسترسی مؤثر به مراجع دادرسی از طریق محاکم ذیصلاح ملی در برابر نقض حقوق اولیهای است که قوانین اساسی یا قوانین عادی برای او برشمرده و به او ارزانی داشتهاند.
مادهٔ ۹
هیچکس نباید مورد توقیف، حبس یا تبعید خودسرانه قرار گیرد.
مادهٔ ۱۰
هر انسانی سزاوار و محق به دسترسی کامل و برابر به دادرسی آشکار و عادلانه توسط دادگاهی بیطرف و مستقل است تا در برابر هر گونه اتهام جزایی علیه وی، به حقوق و تکالیف وی رسیدگی کند.
مادهٔ ۱۱
هر شخصی متهم به جرمی کیفری، سزاوار و محق است تا زمان احراز و اثبات جرم در برابر قانون، در محکمهای علنی که تمامی حقوق وی در دفاع از خویشتن تضمین شده باشد، بیگناه تلقی شود.
۱. هیچ احدی به حسب ارتکاب هرگونه عمل یا ترک عملی که مطابق قوانین مملکتی یا بینالمللی، در زمان وقوع آن، حاوی جرمی کیفری نباشد، نمیبایست مجرم محسوب گردد. همچنین نمیبایست مجازاتی شدیدتر از آنچه که در زمان وقوع جرم [در قانون] قابل اعمال بود، بر فرد تحمیل گردد.
مادهٔ ۱۲
هیچ احدی نمیبایست در قلمرو خصوصی، خانواده، محل زندگی یا مکاتبات شخصی، تحت مداخله [و مزاحمت] خودسرانه قرار گیرد. به همین سیاق شرافت و آبروی هیچکس نباید مورد تعرض قرار گیرد. هر کسی سزاوار و محق به حفاظت قضایی و قانونی در برابر چنین مداخلات و تهاجماتی است.
مادهٔ ۱۳
۱. هر انسانی سزاوار و محق به داشتن آزادی جابه جایی [حرکت از نقطهای به نقطهای دیگر] و اقامت در [در هر نقطهای] درون مرزهای مملکت است.
۲. هر انسانی محق به ترک هر کشوری، از جمله کشور خود، و بازگشت به کشور خویش است.
مادهٔ ۱۴
۱. هر انسانی سزاوار و محق به پناهجویی و برخورداری از پناهندگی در کشورهای پناه دهنده در برابر پیگرد قضایی است.
۲. چنین حقی در مواردی که پیگرد قضایی منشأیی غیرسیاسی داشته باشد یا نتیجهٔ ارتکاب عملی مغایر با اهداف و اصول «ملل متحد» باشد، ممکن است مورد استناد قرار نگیرد.
مادهٔ ۱۵
۱. هر انسانی سزاوار و محق به داشتن تابعیتی [ملیتی] است.
۲. هیچ احدی را نمیبایست خودسرانه از تابعیت [ملیت] خویش محروم کرد، یا حق تغییر تابعیت [ملیت] را از وی دریغ نمود.
مادهٔ ۱۶
۱. مردان و زنان بالغ، بدون هیچگونه محدودیتی به حیث نژاد، ملیت، یا دین حق دارند که با یکدیگر زناشویی کنند و خانوادهای بنیان نهند. همه سزاوار و محق به داشتن حقوقی برابر در زمان عقد زناشویی، در طول زمان زندگی مشترک و هنگام فسخ آن هستند.
۲. عقد ازدواج نمیبایست صورت بندد مگر تنها با آزادی و رضایت کامل همسران که خواهان ازدواجند.
۳. خانواده یک واحد گروهی طبیعی و زیربنایی برای جامعه است و سزاوار است تا به وسیلهٔ جامعه و «حکومت» نگاهداری شود.
مادهٔ ۱۷
۱. هر انسانی به تنهایی یا با شراکت با دیگران حق مالکیت دارد.
۲. هیچکس را نمیبایست خودسرانه از حق مالکیت خویش محروم کرد.
مادهٔ ۱۸
هر انسانی محق به داشتن آزادی اندیشه، وجدان و دین است؛ این حق شامل آزادی عقیده، تغییر مذهب [دین]، و آزادی علنی [و آشکار] کردن آئین و ابراز عقیده، چه به صورت تنها، چه به صورت جمعی یا به اتفاق دیگران، در قالب آموزش، اجرای مناسک، عبادت و برگزاری آن در محیط عمومی یا خصوصی است و هیچ فردی حق اهانت و تعرض به فرد دیگری به لحاظ تمایز و اختلاف اندیشه ندارد.
مادهٔ ۱۹
هر انسانی محق به آزادی عقیده و بیان است؛ و این حق شامل آزادی داشتن باور و عقیدهای بدون [نگرانی] از مداخله [و مزاحمت]، و حق جستجو، دریافت و انتشار اطلاعات و افکار از طریق هر رسانهای بدون ملاحظات مرزی است.
مادهٔ ۲۰
۱. هر انسانی محق به آزادی گردهمایی و تشکیل انجمنهای مسالمتآمیز است.
۲. هیچکس نمیبایست مجبور به شرکت در هیچ انجمنی شود.
مادهٔ ۲۱
۱. هر شخصی حق دارد که در مدیریت دولت کشور خود، مستقیماً یا به واسطۀ انتخاب آزادانه نمایندگانی شرکت جوید.
۲. هر شخصی حق دسترسی برابر به خدمات عمومی در کشور خویش را دارد.
۳. ارادهٔ مردم میبایست اساس حاکمیت حکومت باشد؛ چنین ارادهای میبایست در انتخاباتی حقیقی و ادواری اعمال گردد که مطابق حق رأی عمومی باشد که حقی جهانی و برابر برای همه است. رأیگیری از افراد میبایست به صورت مخفی یا به طریقهای مشابه برگزار شود که آزادی رأی را تأمین کند.
مادهٔ ۲۲
هر کسی به عنوان عضوی از جامعه حق دارد از امنیت اجتماعی برخوردار بوده و از راه کوشش در سطح ملی و همیاری بینالمللی با سازماندهی منابع هر مملکت، حقوق سلبناپذیر اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خویش را برای حفظ حیثیت و رشد آزادانهٔ شخصیت خویش، به دست آورد.
مادهٔ ۲۳
۱. هر انسانی حق دارد که صاحب شغل بوده و آزادانه شغل خویش را انتخاب کند، شرایط کاری منصفانه مورد رضایت خویش را دارا باشد و سزاوار حمایت در برابر بیکاری است.
۲. هر انسانی سزاوار است تا بدون رواداشت هیچ تبعیضی برای کار برابر، مزد برابر دریافت نماید.
۳. هر کسی که کار میکند سزاوار دریافت پاداشی منصفانه و مطلوب برای تأمین خویش و خانوادهٔ خویش موافق با حیثیت و کرامت انسانی بوده و نیز میبایست در صورت نیاز از پشتیبانیهای اجتماعی تکمیلی برخوردار گردد.
۴. هر شخصی حق دارد که برای حفاظت از منافع خود اتحادیهٔ صنفی تشکیل دهد یا به اتحادیههای صنفی بپیوندد.
مادهٔ ۲۴
هر انسانی سزاوار استراحت و اوقات فراغت، زمان محدود و قابل قبولی برای کار و مرخصیهای دورهای همراه با حقوق است.
مادهٔ ۲۵
۱. هر انسانی سزاوار یک زندگی با استانداردهای قابل قبول برای تأمین سلامتی و رفاه خود و خانواده اش، از جمله تأمین خوراک، پوشاک، مسکن، مراقبتهای پزشکی و خدمات اجتماعی ضروری است و همچنین حق دارد که در زمانهای بیکاری، بیماری، نقص عضو، بیوگی، سالمندی و فقدان منابع تأمین معاش، تحت هر شرایطی که از حدود اختیار وی خارج است، از تأمین اجتماعی بهرهمند گردد.
۲. دورهٔ مادری و دورهٔ کودکی سزاوار توجه و مراقبت ویژه است. همهٔ کودکان، اعم از آن که با پیوند زناشویی یا خارج از پیوند زناشویی به دنیا بیایند، میبایست از حمایت اجتماعی یکسان برخوردار شوند.
مادهٔ ۲۶
۱. آموزش و پرورش حق همگان است. آموزش و پرورش میبایست، دست کم در دروههای ابتدایی و پایه، رایگان در اختیار همگان قرار گیرد. آموزش ابتدایی میبایست اجباری باشد. آموزش فنی و حرفهای نیز میبایست قابل دسترس برای همه مردم بوده و دستیابی به آموزش عالی به شکلی برابر برای تمامی افراد و بر پایه شایستگیهای فردی صورت پذیرد.
۲. آموزش و پرورش میبایست در جهت رشد همه جانبهٔ شخصیت انسان و تقویت رعایت حقوق بشر و آزادیهای اساسی باشد. آموزش و پرورش باید به گسترش حسن تفاهم، دگرپذیری [تسامح] و دوستی میان تمامی ملتها و گروههای نژادی یا دینی و نیز به برنامههای «ملل متحد» در راه حفظ صلح یاری رساند.
۳. پدر و مادر در انتخاب نوع آموزش و پرورش برای فرزندان خود برتری دارند.
مادهٔ ۲۷
۱. هر شخصی حق دارد آزادانه در زندگی فرهنگی اجتماع خویش همکاری کند، از گونههای مختلف هنرها برخوردار گردد و در پیشرفت علمی سهیم گشته و از منافع آن بهرهمند شود.
۲. هر شخصی به عنوان آفرینشگر، حق حفاظت از منافع مادی و معنوی حاصل از تولیدات علمی، ادبی یا هنری خویش را داراست.
مادهٔ ۲۸
هر شخصی سزاوار نظمی اجتماعی و بینالمللی است که در آن حقوق و آزادیهای مطرح در این «اعلامیه» به تمامی تأمین و اجراء گردد.
مادهٔ ۲۹
۱. هر فردی در برابر جامعه اش که تنها در آن رشد آزادانه و همه جانبهٔ او میسر میگردد، مسئول است.
۲. در تحقق آزادی و حقوق فردی، هر کس میبایست تنها زیر محدودیتهایی قرار گیرد که به واسطهٔ قانون فقط به قصد امنیت در جهت بازشناسی و مراعات حقوق و آزادیهای دیگران وضع شدهاست تا اینکه پیش شرطهای عادلانهٔ اخلاقی، نظم عمومی و رفاه همگانی در یک جامعه مردمسالار تأمین گردد.
۳. این حقوق و آزادیها شایسته نیست تا در هیچ موردی خلاف با هدفها و اصول «ملل متحد» اعمال شوند.
مادهٔ ۳۰
در این «اعلامیه» هیچ چیز نباید به گونهای برداشت شود که برای هیچ «حکومت»، گروه یا فردی متضمن حقی برای انجام عملی به قصد از میان بردن حقوق و آزادیهای مندرج در این «اعلامیه» باشد.
۱۲/۰۷/۹۹
خاورشهر نوزدهمین محله منطقه ۱۵، جایی است که جاده به پایان میرسد و سولههای بلند کورههای آجرپزی از پهنه خشک بیابان سر بلند کردهاند و خانههای مخروبهای که تداعی کننده زاغهنشینی است، به چشم میخورند. در همین زاغهها که تلاش شده، شکل و شمایل یک خانه روستایی محقر به خود بگیرند ۶ تا ۸ خانواده که هر کدام از ۲ تا شش نفر فرزند دارند، زندگی میکنند.
اهداف سند ۲۰۳۰ یونسکو
هدف١-پایان دادن به فقر
هدف٢-پايان دادن به گرسنگى
هدف٣-تأمين زندگى توأم با سلامت
هدف١٠-كاهش نابرابرى در درون كشور
هدف١١-تبديل شهرها و سكونتگاهها به مكانهاى مقاوم،ايمن و همه شمول
مواد اعلامیه جهانی حقوق بشر
ماده٢٢-حق امنيت اجتماعى،فرهنگى و مالى
ماده٢۵-حق خوراک و مسکن و مراقبتهای طبی و خدمات لازم اجتماعی برای همه
ماده٢٩-حق مسئوليت نسبت به جامعه
با گذشت کمتر از سه هفته از اعلام حکم دادگاه تجدیدنظر، هشت شهروند بهایی ساکن شهرهای بندرعباس و شیراز جهت اجرای حکم به واحد اجرای احکام کیفری بندرعباس احضار شدند. به این شهروندان بهایی ده روز از تاریخ صدور ابلاغیه برای معرفی به دایره اجرای احکام مهلت داده شده است. تاریخ صدور ابلاغیه برابر با ۳اسفند۱۳۹۹ است که در صورت عدم حضور، حکم جلب صادر خواهد شد.
اهداف سند ٢٠٣٠ يونسكو
هدف ١٦- ترویج جوامع صلح طلب و فراگیر برای توسعه پایدار، دسترسی به عدالت برای همه و ایجاد نهادهای موثر، پاسخگو و فراگیر در تمام سطوح
مواد اعلامیه جهانی حقوق بشر
ماده ٩-عدم توقيف،حبس يا تبعيد غيرقانونى
ماده ١٠-حق محاكمه قانونى براى همه
ماده ١٨-حق آزادى عقيده
.
مصائب زنان كولبر؛ حرکت در برف، باد، باران و سرما برای یک لقمه نان
.آراسته چهار سال است كه كولبری میكند، به همراه شوهرش. به زنی میماند ۵۰ ساله، اما خودش ميگويد كه ۴۰ را هنوز پر نكرده و راست هم ميگويد. فقط هفتهاي دو مرتبه ميرود براي كولبري. جان و تواني برايش نمانده است. ديسك كمر دارد و درد پا امانش را بريده است.
.شبي ۲۰۰ هزار تومان از كولبري درآمد دارد كه ۶۰ هزار تومانش را هم بايد بدهد بابت كرايه راه. خودش ميگويد: «تا به خانه برسيم پول يك شب كولبري ميرود براي خريد بستهاي نان و يك شانه تخممرغ و دو، سه مدل ميوه و خلاص. چيزي دستمان را نميگيرد.»
اهداف سند ٢٠٣٠ يونسكو
هدف ۱-پایان دادن به فقر
هدف ۲-پایان دادن به گرسنگی
هدف ٣- تضمين زندگى توأم با سلامت و ترويج رفاه براى همه
هدف ٨-حمايت از اشتغال شرافتمندانه،خدمات كوچك و متوسط،كارآفرينى و كاهش بيكارى
مواد اعلاميه جهانى حقوق بشر:
ماده ٨-رعايت حقوق انسانى توسط قانون
ماده ٢٢-حق امنيت اجتماعى،فرهنگى و مالى
ماده ٢٣-حق امنيت شغلى
«مهرداد محمدنژاد» یکی از زندانیان سیاسی گمنام که به اتهام تبلیغ علیه نظام و توهین به رهبری یک سال و نیم در زندان بود در حساب کاربری توییترش از «اخراج به دلیل سوءپیشینه» توسط شرکت «تپسی» خبر داد.
او در توییتی نوشته است که دانشجوست و برای تامین مخارجش نیازمند کاری بوده که زمانش را بتواند خودش تعیین کند و به همین دلیل برای رانندگی در تپسی ثبت نام کرده اما چون امکان ارائه گواهی سوءپیشینه ندارد از سوی این شرکت اخراج شده است.
اهداف سند ٢٠٣٠ يونسكو
هدف ٣- تضمين زندگى توأم با سلامت و ترويج رفاه براى همه
هدف ٨-حمايت از اشتغال شرافتمندانه،خدمات كوچك و متوسط،كارآفرينى و كاهش بيكارى
مواد اعلاميه جهانى حقوق بشر:
ماده ٨-رعايت حقوق انسانى توسط قانون
ماده ٢٢-حق امنيت اجتماعى،فرهنگى و مالى
ماده ٢٣-حق امنيت شغلى
«محمدحسن پهلوان»، روحانی اهل سنت ساکن شهرستان تربت جام روز چهارشنبه ۲۹ بهمنماه توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده است.
خانواده این روحانی اهل سنت برای پیگیری وضعیت و مکان نگهداری وی به نهادهای امنیتی مراجعه کرده اما پاسخی دریافت نکردهاند.
مولوی محمد حسن پهلوان، مدیر مکتب قرآن دارالحفظ تربت جام است که در شهریورماه ۱۳۹۳ با حکم دادگاه ویژه روحانیت پلمب و از ادامه فعالیت آن جلوگیری شد.
اهداف سند ٢٠٣٠ يونسكو
هدف ١٦- ترویج جوامع صلح طلب و فراگیر برای توسعه پایدار، دسترسی به عدالت برای همه و ایجاد نهادهای موثر، پاسخگو و فراگیر در تمام سطوح
مواد اعلامیه جهانی حقوق بشر
ماده ٩-عدم توقيف،حبس يا تبعيد غيرقانونى
ماده ۱۸-حق آزادی عقیده